آخرین اخبار
کد مطلب: 81284
آيت‌الله آملي لاريجاني عنوان کرد
شيعه‌هراسي توطئه غرب براي تفرقه‌ افکني در جهان اسلام/ عقب‌نشيني از حقوق هسته‌اي عقب‌نشيني از عزت و استقلال است
تاریخ انتشار : 1393/09/05
نمایش : 1787
آيت‌الله آملي لاريجاني گفت: عقب‌نشيني از حقوق هسته‌اي ملت در واقع عقب‌نشيني از عزت و استقلال ملت است و کاستن از تعداد سانتريفيوژها در واقع تنها يک عقب‌نشيني مادي نيست بلکه آثار معنوي زيادي دارد.
به گزارش سلام لردگان به نقل از خبرگزاري فارس ، آيت‌الله آملي لاريجاني در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي با تأکيد بر اينکه ملت و مسئولان ايران با استقامت و صبوري مراحل مختلف مذاکرات هسته‌اي را پشت سر گذاشتند و همزمان غربي‌ها در هر گام رو به جلو زياده خواهي جديدي مطرح کردند، گفت: نگاه زورگويانه غرب به ويژه آمريکا در تمام مراحل و مسير مذاکرات وجود داشته است، چنانکه در برخي مراحل مي‌گفتند 500 سانتريفيوژ داشته باشيد بعد مي‌گفتند هزار يا 2 هزار سانتريفيوژ داشته باشيد و متأسفانه برخي‌ها در داخل نيز با اين زورگويي غربي‌ها همراه مي‌شدند که اين اشتباه بزرگي است.

وي با اشاره به اينکه کشور ايران مانند تمام کشورهاي در حال توسعه  به انواع مختلف انرژي نياز دارد و البته دستيابي به اين انرژي زمان بر است، افزود: ايران در مسير توسعه است و در اين مسير به طور فزاينده‌اي به انرژي برق نياز دارد و از اين رهگذر نيازمند به کارگيري همه امکانات از جمله انرژي هسته‌اي است و اين نياز واقعي را نبايد انکار کرد و گول حرف‌هاي ساده انديشان را خورد.

رئيس قوه قضاييه افزود: عقب نشيني از حقوق هسته‌اي ملت در واقع عقب نشيني از عزت و استقلال ملت ايران است و کاستن از تعداد سانتريفيوژها در واقع تنها يک عقب نشيني مادي نيست بلکه آثار معنوي زيادي دارد که مربوط به عزت، بزرگي، استقلال و خودباوري ملت ايران مي‌شود.

رئيس قوه قضائيه تأکيد کرد: پذيرش زياده‌خواهي غربي‌ها در واقع لگدمال کردن عزت يک ملت و زدودن خودباوري آنان است و مثل اين مي‌ماند که کشوري بيگانه بخواهند چند کيلومتر مربع از خاک يک کشور را اشغال کند و عده‌اي در داخل آن کشور بگويند که چند کيلومتر در مقابل ميليون‌ها کيلومتر مربع که مسئله‌اي نيست، پس بهتر است آن چند کيلومتر را بدهيم تا بروند در حالي که طرح چنين مسئله‌اي به هم ريختن هويت و استقلال ملت و زدودن روح خودباوري او است و کمتر انسان آزاده‌اي آن را مي‌پذيرد.

رئيس دستگاه قضا با قدرداني از تيم مذاکره کننده که مذاکرات را تا اين مرحله رسانده و رئيس جمهور که بر اين مسائل نظارت مي‌کند، افزود: از اين پس نيز مراحل دشواري در مذاکرات در پيش است که اين مراحل نيز با ايستادگي ملت و مديريت مسئولان طي خواهد شد و ملت ايران با عزت و اقتدار بيش از پيش به سمت استقلال و پيشرفت گام برخواهد داشت.

رئيس قوه قضائيه تصريح کرد: البته ايستادگي و مقاومت منافاتي با تعامل و گفت‌وگوي منطقي و مديريت صحنه مذاکرات و حتي انعطاف در برخي امور ندارد.

آيت الله آملي لاريجاني افزود: توليد سوخت براي تأمين انرژي هسته‌اي مسئله مهمي است چرا که ما را از ديگران بي نياز مي‌کند و مانع از اين مي‌شود که قدرت‌هاي بزرگ هر زمان خواستند به ما سوخت بدهند و هر وقت اراده کردند سوخت راکتورهاي ما را قطع کنند.

آيت الله آملي لاريجاني در بخش ديگري از سخنان خود با تبريک فرا رسيدن هفته بسيج به بسيجيان و مردم ايران با تأکيد براينکه بسيج، صرفاً سازماني به مانند سازمان‌هاي ديگر نيست گفت: تأسيس بسيج که نهادي نوپا بود و اکنون شجره‌اي طيبه شده است در واقع بسط و گسترش تفکر اعتماد به مردم و به ميدان آوردن آنان است که به خوبي از سوي حضرت امام (ره) مطرح شد.

رئيس قوه قضاييه تأکيد کرد: بسيج در واقع اعتماد به توده هاي مردم است که در هر زمان و مکان به خوبي جواب مي‌دهد و اين نگاه جهادي را مي‌توان به خوبي در جهت رسيدن به اهداف نظام گسترش داد، کما اينکه اکنون نيز در کشور عراق به کمک همين توده‌هاي مردمي و به رهبري مرجعيت، جريان تکفيري و خشونت بار داعش که غربي ها مدعي بودند چند سال طول مي‌کشد بر آن غلبه کنند، رو به اضمحلال است.

آيت الله آملي لاريجاني تصريح کرد: نگاه بسيجي نگاهي اعتقادي و جهادي است و در دفاع مقدس به خوبي بروز يافت و در بحث اقتصاد مقاومتي و مقابله با تحريم ها نيز مي‌تواند به عنوان راهکاري مناسب عمل کند.

رئيس قوه قضائيه در ادامه با اشاره به برگزاري همايش «کنگره جهاني جريان هاي افراطي و تکفيري از ديدگاه علماي اسلام» در قم از سوي روحانيت و مرجعيت، برگزاري اين همايش را بسيار مناسب دانست و گفت: همچنان که در ميدان جنگ و در عمل، با تفکر خشونت بار داعشي مقابله مي‌شود بايد به صورت نظري نيز با چنين جريان‌هايي مقابله تا ريشه چنين تفکراتي خشکانده شود.

آيت‌الله آملي لاريجاني اسلام را دين فطرت، عقلانيت و منطق توصيف کرد و با انتقاد از تلاش

غربي ها در گسترش « اسلام هراسي» افزود: نگاه و تفکر تکفيري، نگاهي ساخته و پرورش يافته غرب است، تا چهره اسلام واقعي را که چهره‌اي متين و منطقي است با اعمال خشونت بار در مقابل ديدگاه جهانيان تخريب کنند.

رئيس دستگاه قضا حمايت غرب از تروريست‌ها در سوريه را موجب تقويت اين جريان و نمونه‌اي از حمايت‌هاي غربي از جريان اسلام هراسانه برشمرد و گفت: علماي جهان اسلام اعم از شيعه و سني بايد تلاش کنند که چهره واقعي اسلام را به جهانيان نشان دهند و اعلام کنند که عملکرد و انديشه جريان‌هاي تکفيري موجب وهن اسلام است واين قبيل خشونت ها ربطي به اسلام ندارد.

آيت الله آملي لاريجاني تأکيد کرد: جمهوري اسلامي ايران همانطور که مقام معظم رهبري تأکيد کردند در حمايت از جريان مقاومت نگاه مذهبي ندارد و هدفش حمايت از اسلام واقعي و راستين و پيشبرد اهداف متعالي اسلام است و اين تفکر بايد در جوامع مسلمان تقويت شود که هرگاه دشمن مشترکي جهان اسلام را تهديد کرد همه مسلمانان اعم از شيعه و سني در مقابلش بايستند.

رئيس قوه قضاييه «شيعه هراسي» را بخش ديگري از توطئه غرب براي تفرقه افکني در جهان اسلام و مقابله با جمهوري اسلامي ايران اعلام کرد و گفت: کشورهاي شيعه و جمهوري اسلامي ايران به همان مقدار که پشتيبان و خواهان کمک به حزب‌الله است به حماس نيز کمک مي‌کنند چرا که هدف سربلندي و اقتدار اسلام و دفاع از هويت اسلامي در مقابل دشمنان است.

در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي بحث و بررسي درباره پيش نويس سياست هاي حقوقي ـ قضايي حاکم بر برنامه توسعه ششم کشور ادامه يافت.

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس